Skip to main content

Påskekonsert for eldre

29. april 2019

Rullatorer på rekke og rad, 200 påskeboller, allsang og arier. Det var fin stemning i Bergen domkirke da diakoniutvalget arrangerte påskekonsert for eldre.

Påskekonserten ble satt i gang for å gi de eldre muligheten til å komme til kirken i høytiden. Besøkende fra Domkirkehjemmet, Enkers Aldershjem, St. Johannes-hjemmet og Domkirkeboligene samlet seg for å bli med på en litt annerledes dag i Domkirken.
Som varmt hvetebrød
Under påskekonserten underholdt domkantor Sigurd Melvær Øgaard, sammen med Veslemøy Fluge Berg og Robert Juvik som er «venner av huset». De ledet allsang med påskesalmer, sang nydelige arier og en operettemedley. Leif Tore Michelsen holdt en påskeandakt og lyste velsignelse. Deretter var det kaffe og påskeboller til alle sammen. Diakonimedarbeider Camilla Grimsby hadde for anledningen bakt 100 påskeboller, som ble delt i to for å rekke til alle, og bollene gikk unna som varmt hvetebrød.

Les hele artikkelen her
Kilde tekst: Tekst er hentet fra -kirken.no/nb-NO/fellesrad/Bergen/menigheter/bergen-domkirke-menighet/
Kilde Bilder: Kirken.no
Kilde Bilder: Åse K. Røen