Skip to main content

Oppdatering ombygging

3. juni 2019

Det har skjedd mye fra perioden februar til mai. Vi har nå ferdigstillt seks beboerrom som har fått brukstillatelse og seks beboere har flyttet inn på disse rommene.

På avdeling Fjellveien, Marken og Skansen har rommene fått «fransk balkong» og på avdeling Vågen, Bryggen og Fløyen har rommene fått store bad med Bano-utstyr.
Det jobbes nå på tre beboerrom som er planlagt ferdigstilt før sommeren, samt tre nye dagligstuer. Her har det blitt betongsskjært for å få inne mere lys og bredere døråpninger. Det bygges også terrasse utenfor stuen til avdeling Skansen hvor fundamentene er montert og arbeidet med selve terrassen påbegynnes snart. Før sommeren vil det også gjøres en del forberedelser og avstøtting slik at de neste ni rommene som påbegynnes i august skal kunne bygges så rasket som mulig.
Det er mye som må tas hensyn til når vi har ombygging med full drift. Vi gjør så godt vi kan for å ivareta beboere, pårørende og ansatte. Håndverkerne som utfører arbeidet er i daglig dialog med byggeledelsen fra Domkirkehjemmet får å ivareta alle på best mulig måte.

Les mer om ombyggingen ved å klikke på knappen under:

Følg ombyggingen her