Skip to main content

«Spretten og Blid»

19. januar 2022

Offisiell åpning av vårt nye treningsrom på Domkirkehjemmet – «Spretten og blid»

Tirsdag 19. januar offisiell åpning av vårt nye treningsrom på Domkirkehjemmet «Spretten og blid». I den anledning feiret vi med snorklipping, ømme muskler, smoothie og frukt fra vårt flotte kjøkken.

Treningsrommet vil fremover være tilgjengelig for beboere, aktivitetssenteret, ansatte ved Domkirkehjemmet og ikke minst pårørende som ønsker å ta med familiemedlemmer. Vår visjon er at en aldri er for gammel til å være i aktivitet, og dette er like viktig ung som gammel. Styrketrening er faktisk en av de viktigste formene for aktivitet når en blir eldre. Det gjør muskulaturen sterkere, leddene våre bøyelige og senene elastiske. Styrketrening blir stadig mer populært på eldrehjem. Det hjelper på å motvirke både livsstilsrelatert sykdom og aldersrelaterte helseplager.

Fokuset vårt vil ligge på tilpasset aktivitet, fallforebyggende trening, og viktigst av alt, vi har det gøy!😊

Bilder fra åningen finner du under. Klikk på bildene for fullverdig versjon.