Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Let the games begin! OL-for sykehjemmene

26. september 2018 kl. 10:30 - 13:00

Onsdag 26. september arrangeres det olympiske leker for sykehjemmene på festplassen, med konkurranser i flere elementer, Her blir det noe for enhver smak, og  håper at alle vil være med å gjøre denne dagen uforglemmelig for sykehjemsbeboere, ansatte og Bergen by for øvrig.

Det blir Rickshawsykkelløp, rullatorløp, aktiviteter fra gamle dager, hotdog, kaffe og kaker. Det er ikke hvilket som helst kaker vi ønsker å servere denne dagen. Vi arrangerer nemlig kakebakekonkurranse. Det blir premiering av den mest kreative kaken, og vi oppfordrer alle deltakende sykehjem til å være med å bake!

Når vi spiser, vil det være plass på festplassen til å drive med aktiviteter fra gamle dager. Vi trenger flere poster og ber om hjelp fra sykehjem som vil ta på seg et ekstra ansvar for en aktivitetspost. Aktivitetene kan være paradis med kritt (trenger ikke hoppe), kaste ball på blikkbokser, ringspill eller andre ting, bare fantasien setter grenser.

Program for dagen, onsdag 26. september 2018 (endringer kan forekomme)
11.00: Åpningsseremoni med tale og oppvarming før løpet
11.15: Rullatorløp på Festplassen
11.30: Rickshawsykkel løp rundt lille lungegårdsvannet (to runder, alle metoder for å komme seg til mål er tillatt)
12.00: Mat og kaffe samt lek på festplassen, tid til å sykle litt rundt med Rickshawsykkelen eller la publikum få prøve å sykle
12.45: Avslutning og premieutdeling

 

De som skal være med fra Domkirkehjemmet begynner å gå til Festplassen kl. 10.30.

Detaljer

Dato:
26. september 2018
Tid
10:30 - 13:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Domkirkehjemmet