Byråd Ruth Grung besøkte Siljuslåtten sykehjem

17. februar 2023

Det var en stor og viktig dag på Siljuslåtten sykehjem i går. Beboer ved sykehjemmet, Nils Severin Økland feiret sin 108 års dag og vi hadde besøk av byråd for helse- og omsorg i Bergen, Ruth Grung

Byråden hadde med seg sin politiske rådgiver samt Rune Eidset og Bernt Tungodden fra administrasjonen. Institusjonssjef Marion Ytre-Arne Kvamme orienterte fra sykehjemmet og løfter frem hvordan det arbeides med verdier og holdninger blant de ansatte. Hun fremhevet at hver beboer har uendelig verdi og det skal merkes i sykehjemmet.

-Våre verdier er viktige for oss, og det er ingen skrivebords øvelse, men brukes aktivt i alt arbeid, sa Marion Kvamme til byrådet.

Ellers fikk byråden høre om oppstarten av sykehjemmet i 2019 som var krevende også pga pandemien som starter tidlig 2020. Vi takker for besøket, og ønsker byråd Ruth Grung lykke til og velkommen tilbake.

 

FOTO: Astrid Aarhus Byrknes