Skip to main content

Byråd Christian Emil Haugen besøkte Siljuslåtten sykehjem

6. desember 2023
Fra ve: Rune Eidset (Bergen kommune), Armina Amookteh (Siljuslåtten sykehjem), Kjell A Wolff (Bergen kommune), Christian Haugen (byråd), Tobias Øvstedal (pol.rådgiver), Marion Ytre-Arne Kvamme (Institusjonssjef).

Det er alltid hyggelig å få besøk til Siljuslåtten. Denne uken fikk vi møte byråd for helse, omsorg- og eldre, Christian Emil Haugen.

Helsebyråden er for tiden ute og besøker mange sykehjem i Bergen. Det er viktig for byråden å ha god kontakt og dialog med sykehjemmene, også de ideelle. Christian Emil Haugen møtte opp på Siljuslåtten mandag, og hadde med seg sin rådgiver Tobias Øvstedal sammen med kommunaldirektør Kjell A Wolff og spesialrådgiver Rune Eidset fra administrasjonen i Bergen kommune.

Institusjonssjef Marion Ytre-Arne Kvamme orienterte om sykehjemmets arbeid, organisering og  de ulike aktivitetene som legges til rette for beboerne. En omvisning ble det også tid til, og på runden fikk byråden et innblikk i det store og viktige arbeidet de frivillige ved sykehjemmet gjør for å skape gode opplevelser for beboerne. Et sykehjem har også sine utfordringer vedr de økonomiske rammene man til enhver tid har, og disse ble presentert for byråden.

En nydelig julepyntet atriumshage og Siljuslåtten sin egen pepperkakelandsby gjorde inntrykk på de besøkende.

-Jeg er imponert over det gode arbeidet som blir gjort på Siljuslåtten sykehjem. Frivillig arbeid blir svært viktig framover, og Siljuslåtten sykehjem har et godt og systematisk arbeid på dette feltet. Det var hyggelig å se de fine juledekorasjonene og pepperkakelandsbyen i en fin atmosfære. Jeg ønsker både beboere, pårørende og de ansatte en god jul på Siljuslåtten, sier Christian Emil Haugen etter besøket.

 

FOTO: Astrid Aarhus Byrknes