Skip to main content

Aktivitetsuken 2022

21. mars 2022
Institusjonssjef Elin og beboer melder aktivitetsuken for åpnet

Denne forrige uken har vi på Domkirkehjemmet virkelig hygget oss. I regi av aktivitetsavdelingen har vi hatt “aktivitetsuke” på huset, som har bydd på det meste. Rebusløp, årets første grilling i sansehagen, stafetter, sveler, hjernetrim, rullestolløp og masse mer. Vi har fått kjent på vårfølelsen, og det kjennes godt! 

For å få dette til har vi hatt god hjelp fra studenter og ansatte, og vi i aktivitetsavdeling vil gjerne rette en stor takk til dere! Og ikke minst innsatsen fra beboerne. Vi har kost oss glugg. Vi har også kunnet samlet oss i større grupper nå som vi har vært ute. Dette har gitt oss et lite tilbakeblikk til før pandemi og epidemi, som letter litt på trykket. 

Takk for en kjekk uke!