Skip to main content

Sommer på Domkirkehjemmet

21. juni 2022
Tur til lille lungegårdsvannet

Juni er her. Været står kanskje ikke helt i stil, men det kjennes fortsatt godt! Byen blomstrer, dekket i grønne og fine farger.   

Vi ønsker å takke for en strålende vår, når vi nå beveger oss inn i sommermånedene. Programmet har bestått av flinke musikere med ulike innslag, historiske tilbakeblikk til Bergenstradisjon og kultur sammen med lokalkjente frivillige, aktivitetsuker, slående deltakelse og innsats ved sykehjems-OL, og viktigst av alt, vi har skapt gode øyeblikk i fellesskap. Sommeren vil videre by på et noe redusert aktivitetsprogram som følge av ferieavvikling, men følg fortsatt med på aktivitetsplanen på nett. Fremover står Sankthans, turgrupper, friluftsliv, utflukter, sommerkonserter og masse mer på agendaen. Ønsker du være med på en aktivitet eller bidra, ta gjerne kontakt.

God sommer fra oss!