Skip to main content

Julebrev til pårørende

18. desember 2023

Julen 2023

Kjære deg som er pårørende til beboere på Domkirkehjemmet- en liten julehilsen til deg.

Les hele brevet her : Julebrev til pårørende 2023

Domkirkehjemmet er igjen pyntet med julelys og julestjerner. Nå går et nytt år ut av tiden og vi legger bak oss året 2023.

Året på Domkirkehjemmet har vært fylt av glede, aktiviteter, men også alvor og savn. Det er vemodig for mange beboere og dere som pårørende at en av deres må flytte til sykehjem.

Det er store endringer for den som flytter inn hos oss, men også for dere pårørende. Vi håper å kunne møte dere alle med god omsorg.
Omsorg med verdighet er viktig for oss! Vi håper at dere pårørende er trygge på at vi yter det beste for beboerne. Ofte skulle vi hatt flere ansatte på jobb, men rammene er stramme- og vi jobber daglig med gode prioriteringer.

Som dere sikkert har erfart så satser Domkirkehjemmet på aktiviteter og innhold i hverdagen slik at vi kan skape gode øyeblikk for våre beboere – og hverandre.
Øyeblikket er alt vi har uansett hvem vi er! Ta godt vare på det!
Beboerne har deltatt på ulike aktiviteter som sangstunder, herre- og dameklubber, trimgrupper, ulike turer, quiz løyper, andakter, konserter og mye mer. Tilbudet er stort og variert, og vi opplever at de aller fleste av beboerne kan ha glede av et eller flere av tilbudene. Det gleder oss at mange av dere deltar på pårørendekafeen.

Noen av beboerne er for syke til å delta på aktiviteter, men vi prøver å nå alle så godt vi kan. Ved alvorlig sykdom og død er våre ansatte der for å gi trygghet og lindring når livet går mot slutten.
Vi lyser fred over de som har gått bort i 2023.

Jeg vil takke dere alle for godheten dere som pårørende viser for deres kjære.
Vi ønsker dere alle en velsignet, fredfull og god jul med glede, kjærlighet og god helse.

Julehilsen fra oss på Domkirkehjemmet
Elin Sjursen, Institusjonssjef.