Skip to main content

Monica Gravdal ansatt som Enhetsleder/Regionleder i Rogaland.

3. april 2024

«Dette er en spennende nyhet og vi ser virkelig frem til å få Monica med på laget, hennes omfattende erfaring fra fagfeltet vil være uvurderlig i den faglige og strategiske videreutviklingen av Haraldsplass Serio Ung.» uttaler Direktør Idar Krumsvik.

Monica har siden 2018 fungert som avdelingsleder ved Stavanger Akuttsenter ungdom, der hun også har deltatt som enhetsleder i perioder. Hun har tidligere arbeidet innen fosterhjemsarbeid og beredskapshjem som konsulent. I tillegg er hun godkjent PMTO-terapeut og sertifisert Handlekraftagent. Hun er utdannet Barnevernspedagog fra Universitetet i Stavanger i 1995.

Mens hun er ansatt som regionsleder, vil Gravdal i en periode også fungere som enhetsleder for avdelingene Hognestad og Eikeland, i påvente HSUs sin videre utvidelse i Rogaland. Hun starter i sin nye stilling den 27. mai.