Skip to main content

Underholdning for våre beboere

18. mars 2019

Våren har startet så fint her på Domkirkehjemmet – med mye flott underholdning for våre beboere. Vi har hatt besøk av Blix og Nygård, Danckert Krohn Sang og Lyrikk gruppe og underholdning fra Bergen kulturelle spaserstokk.

Nygaard og Blix- Den gode melodi

Inngangen til mars måned startet med besøk av Lars Nygaard og Leif Blix  «Den gode melodi»- med det passende temaet;
Våren er en eneste lang fest
Vi feirer vår, sol, frigjøringen, freden, blomster og bier! «Millom bakkar og berg», «Når kastanjene blomstrer i Bygdø allé», «Når jeg ser et rødt flagg smelle», «Norge i rødt hvitt og blått» m. fl.
«Den gode melodi» har siden 1992 turnert i hele landet med programmer som for eksempel «Evert Taube i ord og toner», «Alf Prøysen – et stykke norgeshistorie», «Erik Bye -mannen med det store hjertet».

Danckert Krohn Vise og Lyrikk gruppe

På mandag i uke 10 fikk vi besøk av Danckert Krohn Vise og Lyrikk gruppe.
Hærlig å høre mandolin og munnspill igjen, samt lyriske dikt.

ANNEMIS

Bymuseet i Bergen forteller historien om en av byens første pionerer innen barnehageetableringen. Annemis Helland-Hansen ble født i København i 1881, og døde i 1963. Hun mottok Kongens fortjenestemedalje i gull 1947 for sitt engasjement og sin innsats med å bedre familienes kår på Gyldenpris før og etter andre verdenskrig.