Skip to main content

Bergenssykehjemmenes-OL

23. juni 2019

På torsdag 20.juni var det Bergenssykehjemmenes-OL på festplassen, med selveste Davy Wathne som sportskommentator.

370 personer fra 24 sykehjem i Bergen deltok på Bergen kommunes uhøytidelige OL for sykehjem på Festplassen torsdag. Helsebyråd Beate Husa holdt åpningstalen, mens Tor Engevik stod for oppvarmingen. Sportskommentator var Davy Wathne.

Vandrepokalen var det Landås menighets eldresenter som vant rickshaw-konkurransen.

Fra Domkirkehjemmet stillte vi med 21 deltakere, dette inkluderer både beboere og personalet. Kjøkkenet stillte med en utrolig lekker gulrotkake som endte på en hederlig 3.plass. Mange blide og fornøyde fjes denne dagen. Dette frister til gjentakelse og vi vil stille sterkt- også til neste år!

Les mer og se video på Bergen Kommune sine sider

Bilder fra dagen: