Skip to main content

Arendalsuka 2021

4. august 2021

Haraldsplass Diakonale Stiftelse vil være til stede under Arendalsuka i tiden 16. til 20. august!

Våre arrangementer vil være i samarbeid med  Sparebanken Sør som er vertskap,  og vi blir å finne i bankens lokaler som har inngang Kirkebakken midt i Arendal sentrum!

Vi ser frem til å invitere til to viktige arrangementer under Arendalsuka, og i tillegg er det mye spennende innenfor mange temaer i byen hele denne uka.

I samarbeid med Sparebanken Sør, Diakonhjemmet og VID vitenskapelige høgskole vil vi sette fokus på «Fremtidens boformer» og «Det gode barnevern». Dette er to arrangementer der vi får innledninger til både samtale og debatt!

Arendalsuka har mange arrangementer, og pga pandemien vil de fleste av disse bli streamet i tillegg til fysisk oppmøte. Dette er en oversikt over noen anbefalte arrangementer – klikk på ønsket dag for å se forslagene. Mer info finner du naturligvis på arendalsuka.no (lenkene til Arendalsuka åpnes i nytt vindu). Vi ønsker deg velkommen innom enten du er i Arendal denne uka, eller er med oss digitalt!

FOTO: Ehud Neuhaus «Unsplash»