Skip to main content

Haraldsplass Diakonale Stiftelses årsrapport 2021

14. juni 2022

Haraldsplass Diakonale Stiftelse sin årsrapport for 2021 er nå klar.

Det har gjennom året vært mange høydepunkt, og de ulike virksomhetene arbeider godt med sitt samfunnsoppdrag.

Samarbeid gir vekst og utvikling, og våre virksomheter bidrar godt gjennom forskning, utdanning og ikke minst det å være nær brukere og pasienter. Alt er basert på vårt kristne verdisyn: At et hvert menneske er ukrenkelig og unikt.

-Det er en stor glede å presentere årsrapporten for 2021 og på den måten ta dere med inn i det gode arbeidet som våre virksomheter gjør på vegne av samfunnet. Takk til alle for innsatsen i 2021, og god lesing.

Jørn-Henning Theis

Administrerende Direktør

Lenke til årsrapport (PDF)Lenke til en bladbar fil (calameo)

FOTO/VIDEO: navn/kilde