Vigdis Anita Gåskjenn til Haraldsplass!

1. september 2020
Vigdis Anita Gåskjenn er ny økonomidirektør ved Haraldsplass Diakonale Stiftelse

Haraldsplass Diakonale Stiftelse har ansatt Vigdis Anita Gåskjenn (50) som ny økonomidirektør i Haraldsplass Diakonale Stiftelse. Gåskjenn kommer fra stillingen som administrasjons- og økonomidirektør på Chr. Michelsens Institutt (CMI) i Bergen.

 

Om noen få måneder skal vi få stifte bekjentskap med en ny økonomidirektør. Vigdis Anita har takket ja til stillingen og vi gleder oss til å få henne på plass i Stiftelsen. Vigdis Anita Gåskjenn har lang erfaring og viktig kompetanse på så mange felt, og vi ser fram  til å bli kjent med henne!

 -Vi er svært fornøyd med at Vigdis Anita Gåskjenn har takket ja til å bli vår nye økonomidirektør. Det skjer mye spennende hos oss og vi har også ambisjoner om å videreutvikle Stiftelsen fremover. Vi mener Gåskjenn har både den økonomifaglige tyngden, og kompetansen som skal til for å være med i dette utviklingsarbeidet. Stiftelsen får en meget spennende og dyktig økonomidirektør, sier Jørn Henning Theis, administrerende direktør i Haraldsplass Diakonale Stiftelse.

Vigdis Anita Gåskjenn har siden 2007 vært ansatt ved CMI i Bergen.

Hun er siviløkonom fra NHH og har også en master i «Innovasjon og ledelse» fra NTNU.

Mange kjenner også Gåskjenn som tidligere byråd for helse og omsorg i Bergen kommune fra 2016 til 2017.

Vigdis Anita Gåskjenn begynner i stillingen 15.januar 2021, da vår  nåværende økonomidirektør  Jon Arne Fauskanger går av med pensjon etter mange år i Stiftelsen.