Skip to main content

Bedriftsbesøk på Haraldsplass Helsecampus

14. januar 2024
Gruppelederne i Bergenbystyre på bedriftsbesøk. Her på Søsterhjemmet.

Stiftelsen Diakonova Haraldsplass inviterte nylig gruppelederne i Bergen bystyre til bedriftsbesøk på Haraldsplass. Det er alltid givende å ta imot våre dyktige lokalpolitikere som ønsker å lære, bli kjent og møte ideell sektor

Stiftelsen Diakonova Haraldsplass er  ikke bare en organisasjon, men er også en stor arbeidsplass. Gjennom dette besøket fikk gruppelederne i Bergen bystyre et innblikk i hvordan virksomhetene driver, utfordringer vi står overfor, men også et møte med en stolt historie og tradisjon som diakonal organisasjon i Bergen og Oslo. Våre virksomhetsledere deltok også på bedriftsbesøket sammen med ledergruppen fra stiftelsen. Vi takker for besøket og ønsker våre politikere lykke til i en ny bystyreperiode. Velkommen tilbake til oss!

 

 

FOTO: Astrid Aarhus Byrknes