Skip to main content

Ledig stilling som kommunikasjonsansvarlig ved Stiftelsen Diakonova Haraldsplass

12. april 2024
Ansatte ved hovedkontoret,Haraldsplass Diakonale Stiftelse

Vi ser etter en kompetent kommunikasjonsansvarlig med hjertevarme!

Stiftelsen Diakonova Haraldsplass søker etter en erfaren kommunikasjonsansvarlig. Stillingen inngår i fellestjenestene til Stiftelsen Diakonova Haraldsplass, et team med mangfoldig kompetanse og dyktige medarbeidere. Vi yter rådgivning og støtte til stiftelsen og flere av virksomhetene i Diakonova Haraldsplass. Du vil jobbe med ansatte i virksomhetene for å sørge for godt omdømme, formidling av våre verdier og bidrag til samfunnet, og vil ha en ledende faglig rolle innenfor kommunikasjonsfaget.

Som ansatt hos oss er du opptatt av å dele kunnskap og du har et ønske om å lede og bidra til utvikling og profesjonalisering. Du motiveres av Stiftelsens motto «Kompetanse med hjertevarme» og er lojal til Stiftelsens formål. Personlig interesse og egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Stillingen rapporterer for tiden til leder for fellestjenestene, utfører arbeidsoppgaver i samråd med ledere i de ulike virksomhetene, og vil jobbe tett med samfunns og myndighetskontakt i utførelsen av arbeidet.

Stillingen er en fast 100% stilling.

For mer informasjon om stillingen klikk her

FOTO/VIDEO: navn/kilde