Skip to main content

Vi presenterer: MAGASINET

14. juni 2020

Her er Magasinet Haraldsplass klar til å leses, lastes ned eller rett og slett deles!

Vi håper du får glede av denne utgaven av Magasinet! Vi har denne gang pga koronasituasjonen valgt å gi ut dette bladet digitalt. Du finner det her på nettsiden vår og på Stiftelsens facebook side! Magasinet denne gang er i stor grad preget av korona epidemien, og hvordan den har påvirket virksomhetene ved Haraldsplass Diakonale Stiftelse. Denne våren har vært ennerledes og svært krevende. I dette Magasinet kan du bla lese om smittevern, øvelser, og hvordan den nye hverdagen er på VID – sykepleierhøyskolen vår. En flott reportasje fra kirke og helse konferansen i vinter må du også få med deg!

God fornøyelse!

Les Magasinet på nett.PDF-versjon