Skip to main content

MILEPÆL FOR PROSJEKTET NYE HARALDSPLASS

1. juli 2020

I dag ble kontrakten mellom Haraldsplass Diakonale Stiftelse og LAB Entreprenør AS underskrevet.

-Dette er en stor dag for oss og en viktig milepæl for prosjektet Nye Haraldsplass sier Stiftelsens adm.dir. Jørn Henning Theis

En stor og viktig kontrakt for Nye Haraldsplass trinn 2 ble i dag underskrevet i Søsterhjemmet på Haraldsplass mellom Stiftelsen og LAB Entreprenør AS.

Kontrakten som er ca 240 millioner inkluderer grunnarbeider, råbygg, tett hus og utomhus. Denne kontrakten utgjør den største og viktigste for del 2 av Nye Haraldsplass.

LAB er godt kjent og har en lang portefølje.

Nå starter for alvor byggearbeidene og det er en stor jobb som skal gjøres fram mot sommeren og til rett over neste sommer. En slik kontraktsinngåelse må selvsagt markeres. Med Balholm i glasset, jordbær og is var det et fint knippe av mennesker som møttes for å markere at nå er vi i gang med bygginga.

-Dette er en viktig avtale for oss som vi vil takke for. Vi har lagt merke til en god og kompetent organisasjon som vi skal arbeide med, og vi vil gjøre det beste ut av et krevende prosjekt. LAB vil være løsningsorientert og håper vi vil vise oss tilliten verdig. Sier adm.dir. Gard Kvalheim i LAB Entreprenør AS.

Arbeidet som nå settes i gang er stort, det er komplekst og det vil kreve godt samarbeid og dialog mellom partene.

-Jeg er imponert over programmet, alle detaljene og jeg vil takke programdirektør Kim Sperstad og hans folk på programkontoret for et grundig og godt arbeid med prosjektet og kontrakten. Sier adm.dir. Jørn Henning Theis i Haraldsplass Diakonale Stiftelse.

Reidunn Jarrett som arkitekt og jobber med programmet synes at det er på sin plass å markere kontraktsinngåelsen.

-Det er så gøy at vi endelig er i gang, dette har vi jobbet for lenge. Sier Reidunn Jarrett begeistret.

Kim Sperstad sier seg helt enig.

-Det er bra å lande dette nå. Endelig kan vi senke skuldrene, så nå kan sommeren bare komme, sier en glad programdirektør!

FOTO: Astrid Aarhus Byrknes