Skip to main content

MERKEDAG PÅ DOMKIRKEHJEMMET!

6. januar 2021
Beboer ved avdeling Skansen blir vaksinert!

I dag gikk startskuddet for Korona vaksineringen av beboerne ved Domkirkehjemmet i Bergen.

Alle avdelingene ved sykehjemmet startet samtidig med å vaksinere.

Ole Petter Furuseth som er sykepleiefaglig leder, sier at denne dagen er en merkedag for sykehjemmet. For å få en god, forsvarlig og effektiv vaksinasjon av alle beboere har sykehjemmet tatt inn ekstra personale.

-Vi er svært takknemlige for at våre beboere har blitt prioritert til å få vaksinen først, og nå ser vi frem til at vi på sikt kan få en «normal» hverdag på Domkirkehjemmet, både for våre kjære beboere, pårørende og de gode ansatte vi har. Jeg er kjempestolt over den gode jobben de ansatte har gjort i dag, og alle beboere som har villet og kunnet få vaksinen i dag har fått den, sier Ole Petter Furuseth.

Les mer her om covid-19 og vaksinasjon:

https://www.regjeringen.no/no/tema/Koronasituasjonen/vaksiner-mot-covid-19/id2783266/

FOTO: Ole Petter Furuseth (DKH)