Skip to main content

ER DU VÅR NYE ADMINISTRASJONS- OG SERVICE MEDARBEIDER?

24. mars 2021

Vi er i utvikling og vekst, og i den forbindelse søker vi etter en fleksibel, ryddig og initiativrik administrasjonsmedarbeider som vil ivareta viktige kontor- og servicefunksjoner i et mangfoldig arbeidsmiljø.

Den rette kandidaten vil kunne sette sitt solide og gode preg på arbeidet og vil ha en viktig funksjon i både drift og videreutvikling. Vi søker etter en samfunnsengasjert person som blir motivert av stiftelsens formål «Kompetanse med hjertevarme». Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Stillingen rapporterer til økonomi- og organisasjonsdirektør.

Stiftelsens medarbeidere skal gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Vi oppfordrer personer med innvandrerbakgrunn, nedsatt funksjonsevne og/eller hull i CV til å søke våre stillinger.

Du kan lese mer om stillingen på finn.no og du kan søke på stillingen ved å sende søknadsbrev og CV via annonse på   https://www.finn.no/

Finnkode: 212283574

Søknadsfrist er 10. april 2021.

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte økonomi- og organisasjonsdirektør Vigdis Anita Gåskjenn på tlf 93024176 eller på mail viga@hk.haraldsplass.no

FOTO: Astrid Aarhus Byrknes