Skip to main content

Engasjerende ledersamling!

4. oktober 2021

Torsdag 30.september inviterte Haraldsplass Diakonale Stiftelse til den årlige ledersamlingen.

75 ledere samlet seg fra de ulike virksomhetene til et rikholdig og variert program!

Lederne fikk innblikk i hvordan pandemien hadde utartet både i Haraldsplass Diakonale Sykehus, Siljuslåtten sykehjem og ved VID vitenskapelige høgskole.

Smittevernoverlege Fredrik Grøvan ved Haraldsplass Diakonale Sykehus stilte spørsmålet «Var vi forberedt for pandemi»?

Ass. Helsedirektør Espen Rostrup Nakstad gjestet forsamlingen via TEAMS og foreleste om det å lede gjennom kriser, beredskap for covid-19 gjennom 2022 og hvordan hverdagen kan bli seende ut de neste årene!

Lederne fikk også et innblikk fra næringslivets hverdag gjennom det siste halvannet året gjennom et engasjerende, usminka og sterkt foredrag «Ledelse i krevende tider» Om det å ha mot, tro og håp når det ser mørkt ut. Konsernsjef Janne Vangen Solheim og Arne Fonneland adm.dir. ved Janus fabrikker holdt dette foredraget som var personlig og nært!

Det å møtes fysisk, ha fellesskap gjennom mat og prat er bra sosialt sett. Å dele erfaringer, bygge laget gjennom samarbeid og samhandling er særs viktig. Lederdagen bidrar til dette, og vi gleder oss allerede til neste års samling!

 

FOTO: Astrid Aarhus Byrknes