Skip to main content

Besøk fra Hordalandsbenken på Stortinget

2. mai 2022
Hordalandspolitikere sammen med konsernlederne. Fra ve: Rollaug H Waaler (forstanderinne) Elin Sjursen (Domkirkehjemmet) Bård Mæland (VID vitenskapelige høgskole) Anders Hovland (Solli DPS) Odd Harald Hovland (AP) Ove Trellevik (H) Kjerstin Fyllingen (Haraldsplass Diakonale Sykehus) Jørn-Henning Theis (Haraldsplass Diakonale Stiftelse) Dag INge Ulstein (KrF) Charlotte Spurkeland (H)

Haraldsplass Helsecampus hadde i dag besøk fra representanter fra Hordalandsbenken på Stortinget.

Det er alltid inspirerende å møte stortingspolitikere, og i dag var fokus på mangfoldet av virksomheter under Haraldsplass Diakonale Stiftelse.

Haraldsplass Helsecampus som ble offisielt åpnet 19.april i år fikk i dag besøk av en delegasjon fra Hordalandsbenken på Stortinget. Det er alltid hyggelig og det er viktig for oss å ha god dialog og kontakt med våre oppdragsgivere og de som gir oss rammene for de tjenestene vi gir til innbyggerne. Vi blir inspirert når stortingspolitikerne vil besøke oss og lære om oss, og vi håper vi også får gi inspirasjon og vise vårt engasjement for tjenesteutvikling, omsorg og kvalitet når vi har slike viktige besøk.

I dag på under en time fikk vi presentere mangfoldet av virksomheter i Stiftelsen, og på den måten sette fokus på ideell sektor som samfunnsaktør. Ideelle virksomheter må være både ønsket og villet fra myndighetene, og vi håper denne timen var med å belyse nettopp hva de ideelle bidrar med.

Takk for besøket, og velkommen tilbake!

FOTO: Astrid Aarhus Byrknes