Skip to main content

Pris til Siljuslåtten sykehjem og Domkirkehjemmet

16. mai 2022
Fv: Randi Fauskanger (Slettebakken Menighets Eldresenter), Ina Ottesen (Haraldsplass Diakonale Stiftelse), Gro Hatlevik (Bergen Rødekors Sykehjem), Anja Hellebø og Turid Drange (Stiftelsen Domkirkehjemmet), Tordis Austefjord (Bergen Rødekors Sykehjem), Katia Tingberg (Visma), Solfrid Yndesdal (Stiftelsen Metodisthjemmet Bergen), Kjersti Grimen Blom (Bergen Rødekors Sykehjem) og Terje Sporsem

Etter to år med digitale konferanser og kurs, kan man endelig møtes igjen til faglig påfyll og sosialt samvær.

5. og 6. mai deltok Turid Drange (Stiftelsen Domkirkehjemmet), Anja Hellebø (Stiftelsen Domkirkehjemmet) og Ina Ottesen (Haraldsplass Diakonale Stiftelse) på Visma Community Live. To dager med flotte innlegg fra bland annet Nasjonal Sikkerhetsmyndighet og Øystein (Pølsa) Pettersen samt mye god produkt- og systeminformasjon fra Visma. Torsdag kveld var det duket for festmiddag med et fantastisk show og prisutdeling.

Siljuslåtten Sykehjem og Stiftelsen Domkirkehjemmet deltar i et nettverk sammen Bergen Rødekors Sykehjem AS, Landås Menighets Eldresenter, Stiftelsen Metodisthjemmet Bergen og Slettebakken Menighets Eldresenter.

Nettverket har jobbet sammen i mange år og har deltatt aktivt i utviklingen ved å ta i bruk nye moduler, alltid se etter «best practice» og stille spørsmål til Visma. Visma tildelte derfor nettverket prisen for Årets Ambassadør.

Vi gratulerer alle de dyktige og engasjerte medlemmene i nettverket. Vel fortjent!

FOTO: privat