Skip to main content

Verdighetsenteret på plass på Haraldsplass Helsecampus

24. mai 2022
Adm.dir. Jørn-Henning Theis sammen med daglig leder av Verdighetsenteret Silje B Eikemo

Verdighetsenteret er et nasjonalt kompetansesenter som arbeider for en verdig alderdom for alle. Dette gjør Verdighetsenteret gjennom etterutdanninger, kurs, fagdager og arrangementer.

Verdighetsenteret er en av Stiftelsens nyere leietakere på Haraldsplass Helsecampus. Dette er et sterkt faglig miljø med høy kompetanse, og som passer som «hånd i hanske» på Haraldsplassområdet. Det er mange som ønsker seg inn som leietakere på Haraldsplass Helsecampus, og Verdighetsenteret var en av disse som så at her er det gode muligheter for både samarbeid og samhandling i et faglig sterkt miljø.

 

Haraldsplass Diakonale Stiftelse er glad for at å være vertskap for Verdighetsenteret, og ønsker senteret og medarbeiderne der hjertelig velkommen til Haraldsplass Helsecampus og ser frem til et godt samarbeid og samhandling!

FOTO/TEKST: Astrid Aarhus Byrknes