Skip to main content

Forpakter Kjell Martin Myhr takker for seg!

30. juni 2022
Kjell Martin Myhr og Linn Myhr under avslutningslunsjen i Søsterhjemmet på Haraldsplass 29.6.22

«Det er en tid for alt»…Omtrent slik ordla forpakter ved Soltun gård, Kjell Martin Myhr seg da han sammen med sin kone Linn Myhr takket for seg under en avslutningslunsj på Søsterhjemmet onsdagn 29.juni. Kjell Martin Myhr som har forpaktet gården på Garnestangen på vegne av eier Haraldsplass Diakonale Stiftelse har hatt denne jobben fra 2016. Nå venter nye oppgaver for familien Myhr i Oslo.

Lunsjbordet var nydelig dekket når Stiftelsen ved adm.dir. Jørn-Henning Theis ønsket forpakter Kjell Martin Myhr og Linn Myhr velkommen til Søsterhjemmet.

Theis takket forpakter for stort og viktig arbeid disse årene, og forat begge to har vært en positiv kraft ved gården.

-Dere har møtt små og store, og ikke minst de som er sårbare med en positivitet som har vært en viktig drivkraft for gården. Jeg vil på vegne av Haraldsplass Diakonale Stiftelse takke dere begge to for alt dere har bidratt med for å gi gården en sosial profil, og ta imot alle som har besøkt gården disse årene dere har vært forpakterpar, sa Jørn-Henning Theis under avslutningsmarkeringen.

Kjell Martin Myhr takket på vegne av seg selv og sin kone med å gi noen refleksjoner om hva disse årene har betydd for familien.

-Jeg har gjennom disse årene som forpakter fått god ledertrening. Vi har hatt et ønske om å møte mennesker og gi det de trenger. Det har vært et fascinerende arbeid, og det å få jobbe med sårbare mennesker har gjort at ingen dager er like. Det har vært en ære å forpakte gården, sier Kjell Martin Myhr.

Vi ønsker begge to lykke til med nye oppgaver i hovedstaden, og alt godt for dagene som kommer.

FOTO/TEKST: Astrid Aarhus Byrknes