Skip to main content

Sommerhilsen fra Haraldsplass Diakonale Stiftelse.

6. juli 2022
Adm.dir. Jørn-Henning Theis ved en av de mange nye utsmykkimnger i Haraldsplass Helsecampus. Dette veggbildet handler om diakoni.

Kjære alle sammen.

Sommeren er her, og vi har lagt bak oss et hektisk halvår.

Vi har gjennomført mye denne våren, og det er en stor og viktig jobb som blir gjort hver eneste dag i våre virksomheter. Jeg vil takke alle våre ansatte for tjenesten som ytes til de som trenger hjelp, omsorg og behandling.

Denne våren har vi hatt flere besøk fra våre politikere, både de lokale og de sentrale. Vi har også hatt offisiell åpning av Haraldsplass Helsecampus som virkelig ble en festdag. God dialog og samhandling setter vi høyt på dagsorden, og jeg er takknemlig for det gode samarbeidet som er mellom de ulike virksomheter, leietakere og ikke minst myndighetene.

Forventningsfulle går vi nå sommeren i møte, og jeg håper dere alle får noen gode feriedager.

God sommer.

Jørn-Henning Theis

Administrerende direktør

 

FOTO: Astrid Aarhus Byrknes