Skip to main content

Arendalsuka 2022 – Demokratiets dansegulv!

18. august 2022
Deler av konsernledergruppen ved Haraldsplass Diakonale Stiftelse utenfor Sparebanken Sør i Arendal i 2022

Denne uken har Haraldsplass Diakonale Stiftelse vært sterkt tilstede under den tradisjonelle Arendalsuken. Med over 1500 arrangementer så kan man med rette si at dette er en viktig møteplass. Haraldsplass Diakonale Stiftelse har sammen med bla Stiftelsen Diakonhjemmet arrangert tre møteplasser med viktige og relevante temaer på dagsorden. Vår gode samarbeidspart Sparebanken Sør har stilt opp med gode lokaliteter, teknikk og streaming, og vi er heldige som kan ha banken som base gjennom uka.

Banksjef og administrerende direktør Geir Bergskaug ønsket oss velkommen til Arendalsuka med å si at dette er «demokratiets dansegulv».

-Ideelle forvalter viktige verdier, og de ideelle er viktige for verdiskapningen, sa Geir Bergskaug når han åpnet vårt første arrangement om bygg og arealer for innovasjon og tjenesteutvikling.

Stiftelsen Haraldsplass og Diakonhjemmet ivaretar og utvikler tjenestene vi yter på vegne av samfunnet, og er således en viktig og relevant samfunnsaktør. Det ønsker vi å være i fremtiden også, og ser frem til vårt siste arrangement torsdag 18.8 som skal handle om ideell vekst.

FOTO/VIDEO: navn/kilde