Skip to main content

Sylvi Listhaug besøkte Haraldsplass Helsecampus

6. februar 2023
Sylvi Listhaug til ve på Senter for Simuelring og Ferdighetstrening. Ellers på bildet sees: Anita Lyssand, Kjerstin Fyllingen og Idar Krumsvik

Haraldsplass Diakonale Stiftelse tok i dag mot partileder i Fremskrittspartiet og stortingsrepresentant Sylvi Listhaug. Listhaug er på besøk i Bergen denne mandagen og skal besøke en rekke med bedrifter og organisasjoner. Med i følge var også stortingsrepresentant Silje Hjemdal og gruppeleder for FRP i Bergen bystyre, Marte Monstad.

Daniel Hâgglund er lokallagsleder i Bergen Frp og ordfører kandidat ved høstens kommunevalg var også med i delegasjonen, det samme var Listhaug sin politiske rådgiver og pressesjef Kai-Morten Terning. De satte pris på å bli kjent med Stiftelsen.

Delegasjonen ble ønsket velkommen av adm.dir. i Haraldsplass Diakonale Stiftelse, Jørn-Henning Theis.

-Det er alltid kjekt å ønske sentrale og lokale politikere til Haraldsplass og hit til Søsterhjemmet. Dere er viktige for oss, og jeg håper dere gjennom orientering og omvisning blir enda bedre kjent med oss og den samfunnsaktøren vi er, sa Jørn-Henning Theis til politikerne.

Haraldsplass Diakonale Stiftelse var også godt representert under besøket. Foruten Jørn-Henning Theis, så møtte Sylvi Listhaug forstanderinne Rollaug Waaler, og fra Haraldsplass Diakonale Sykehus deltok Kjerstin Fyllingen, adm.dir. og Rebekka Ljosland. Instituttleder ved VID vitenskapelige høgskole, Anita Lyssand, direktør for finans, strategi og bærekraft i Stiftelsen, Vigdis Anita Gåskjenn og Idar Krumsvik som er direktør for Haraldsplass Serio Ung var også til stede.  Samfunns- og myndighetskontakt Astrid Aarhus Byrknes var tilrettelegger for besøket.

Jørn-Henning Theis orienterte om Stiftelsen og den virksomheter, og Idar Krumsvik fortalte om Haraldsplass Serio Ung og hvordan vi driver det kunnskapsbaserte barnevernet.

Etter orienteringene var det dialog og spørsmål før vi tok med delegasjonen på en rask omvisning i Senter for Simulering og Ferdighetstrening som VID og sykehuset har en felles satsing på. En rask tur i korridorene på sykehuset ble det også anledning til.

Vi takker for besøket, for interessen for ideell sektor, og ønsker de alle sammen velkommen tilbake til Haraldsplass!

 

FOTO: Astrid Aarhus Byrknes