Skip to main content

Ledig vikariat som HR- og kvalitetsansvarlig ved Haraldsplass Diakonale Stiftelse

26. juni 2023

Da vår HR- og kvalitetsansvarlig skal ut i permisjon til høsten, har vi et ledig spennende 100% vikariat i et år.

Vi har høye ambisjoner på HR området, og ser etter deg som er trygg i faget og som samtidig viser fleksibilitet og kan forholde deg til skiftende omgivelser for å bistå våre ledere og virksomheter best mulig. Vikariatet inngår i fellestjenestene til Haraldsplass Diakonale Stiftelse, en avdeling med variert kompetanse og dyktige medarbeidere. Arbeidsoppgavene vil være rettet mot Stiftelsen og flere av virksomhetene under Haraldsplass Diakonale Stiftelse. De aktuelle virksomhetene er Haraldsplass Serio Ung, Siljuslåtten Sykehjem, Solli DPS og Stiftelsen Domkirkehjemmet i Bergen.

HR- og kvalitetsansvarlig jobber med utvikling på HR og kvalitetsfeltet, yter lederstøtte og rådgivning innen personalmessige spørsmål og sikre profesjonalitet i alle ledd. Det er spesielt viktig at HR- og kvalitetsansvarlig er oppdatert på lovverk, tariff og interne personalrutiner, og bistår daglige ledere i virksomheten til å tilpasse driften til disse.

 

 

Les mer om stillingen med lenke til finn.no

FOTO: Astrid Aarhus Byrknes