Skip to main content

Offisiell åpning av Fagskolen Diakonova

28. august 2023

I morgen 29.august er det endelig klart for offisiell åpning av den nye Fagskolen Diakonova. Åpningen finner sted på Haraldsplass Helsecampus.

 

Den offisielle åpningen finner sted på campus VID i Bergen – Haraldsplass Helsecampus.

Det blir taler og mulighet til å hilse på de nye studentene. Bla vil vi få høre Ruth Grong, byråd for helse og omsorg (hovedtaler), Jørn-Henning Theis, adm. direktør Haraldsplass Diakonale Stiftelse og Anita Lyssand, representant for fagskolens styre.
I tidsrommet 11.30 – 12.30 er det avsatt tid til lunsj, kake og muligheter for å hilse på studenter, ansatte og øvrige gjester.

– Vi gleder oss til den offisielle åpningen med mange spennende gjester og talere. Ikke minst gleder vi oss til endelig å møte studentene som blir det første kullet på Fagskolen Diakonova, studiested Bergen, sier rektor Gry Ulvedalen.

Fagskolen Diakonova er en privat ideell fagskole innen helse med lokasjoner i Oslo og Bergen. Fagskolen Diakonova eies av Stiftelsen Diakonhjemmet, Haraldsplass Diakonale Stiftelse, Stiftelsen Diakonova og Ferd AS gjennom Fagskolen Diakonova Holding AS.

FOTO: ill.foto