Skip to main content

Siljuslåtten sykehjem 5 års markering

22. april 2024
Frivillige (i røde T skjorter) og ansatte ved Siljuslåtten sykehjem. Fra ve: Marianne Olsen, Leiv Ottar Berge, Sandra Rønnestad, Linda Rimstad, Atle Leræren og Synne Hille.

Det var en feststemt forsamling av beboere, pårørende, ansatte, frivillige og flere gjester som på fredag markerte at Siljuslåtten sykehjem har blitt 5 år. Sykehjemmet som er et av Bergen kommunes nyeste sykehjem blir driftet av Stiftelsen Diakonova Haraldsplass.

Det ble en storstilt feiring på Siljuslåtten med konsert, mat, prat og heder og ære! Den kjente og dyktige sangeren Veslemøy Fluge Berg deltok med en nydelig konsert og god stemning, og det ble servert pølse i brød og marsipankake til alle.

Taler og hilsener hører til på en 5- års markering, og både institusjonssjef Marion Ytre-Arne Kvamme og forstanderinne ved stiftelsen, Rollaug Waaler sørget for det.

De ansatte og de frivillige ble hedret for god og viktig innsats for sykehjemmet, og det ble ekstra stas at de som hadde vært i arbeid ved Siljuslåtten sykehjem alle disse 5 årene ble gjort ekstra stas på.

Vi gratulerer med 5 år i tjeneste for byens befolkning og ønsker lykke til med en fortsatt god sykehjemstjeneste med helhetlig omsorg der beboeren er i sentrum.

FOTO: Astrid Aarhus Byrknes