Skip to main content

Stiftelsen Diakonova Haraldsplass har ansatt Gunnar Hernborg som ny eiendomsdirektør

20. juni 2024

Stiftelsen Diakonova Haraldsplass er stolt av å kunngjøre ansettelsen av Gunnar Hernborg som ny eiendomsdirektør.
Hernborg kommer fra stilling som prosjektdirektør hos GC Rieber Eiendom AS, og har en omfattende erfaring, kunnskap og ekspertise innen eiendomsutvikling og -forvaltning.

Med en solid bakgrunn fra bransjen, og med en tung fagkompetanse, vil Gunnar Hernborg være en stor ressurs for stiftelsen. Stiftelsen er i en spennende fase med vekst og utvikling for å sikre gode tjenester for mennesker som har behov for disse på ulike måter.
-Vi er svært begeistret for ansettelsen, og ønsker Gunnar velkommen til vårt team. Hans kunnskap og erfaring innenfor eiendomsutvikling vil være viktig, og vil bidra til at vi fortsetter å vokse på en bærekraftig og innovativ måte, og kan være til stede i samfunnet for ulike sårbare grupper, sier Jørn-Henning Theis, administrerende direktør i Stiftelsen Diakonova Haraldsplass.
Gunnar Hernborg uttrykker også stor entusiasme for stillingen:
– Jeg ser veldig frem til å starte i jobben og bidra med min kunnskap og erfaring for å fremme formålene til stiftelsen. Jeg er imponert over stiftelsens arbeid, og ikke minst tydeligheten i strategien om videre vekst og hvilken rolle eiendom spiller her. Og så gleder jeg meg til å bli kjent med alle nye kollegaer.

 

FOTO: GC Rieber Eiendom AS