Skip to main content

Klaus Holthe er tilsatt som ny kommunikasjonsansvarlig

27. juni 2024
Klaus Holthe kommer fra TV2 og har lang erfaring med formidling, kommunikasjon og journalistikk.

Stiftelsen Diakonova Haraldsplass styrker laget med ny kommunikasjonsansvarlig!
Vi har gleden av å kunngjøre at vi har fått en svært dyktig og profilert medarbeider med på laget i Stiftelsen Diakonova Haraldsplass.

Klaus Holthe tiltrer som vår nye kommunikasjonsansvarlig fra 1.oktober 2024. Han kommer fra TV2 der han i over 28 år har vært journalist og reporter og bla laget mange nyhetssaker fra helse- og omsorgsfeltet. Klaus Holthe bringer med seg omfattende erfaring og kompetanse som vil være uvurderlig i vårt videre arbeid med å synliggjøre stiftelsens samfunnsnyttige innsats innen barnevern, sykehus, psykisk helsevern, samtalesenter, utdanning og eldreomsorg.

– Vi er svært glade for å ønske Klaus Holthe velkommen til Stiftelsen Diakonova Haraldsplass. Med hans omfattende bakgrunn og ekspertise innen kommunikasjon og journalistikk, er vi sikre på at han vil bidra til å løfte vår profil og formidle vårt viktige arbeid på en god måte, sier Jørn-Henning Theis som er adm.dir. i stiftelsen.
-Det er både spennende og utfordrende å få jobbe i en stiftelse som driver med samfunnsnyttig arbeid og slik sett er en samfunnsaktør innen flere viktige områder. Jeg ser frem til å jobbe med å gjøre stiftelsens arbeid og virksomheter mer synlig både internt og eksternt. Da denne jobben dukket opp, visste jeg at dette var noe jeg virkelig hadde lyst til, sier Klaus Holthe.

Velkommen på laget Klaus, og lykke til i viktige oppgaver for Stiftelsen Diakonova Haraldsplass og virksomhetene!

 

FOTO: Ole Enes Ebbesen/TV2